Innkvartering på VIK Hotel San Antonio

VIK Hotel San Antonio tilbyr et bredt utvalg av komfortable rom for å sikre at din opplevelse av øya blir avslappende.

Innbydende innredning i kanarisk stil, fabelaktig balkonger eller terrasser, samt avslappende utsikt over havet. Bassengene og hagene er noen av de mest innbydende funksjonene som er inkludert i hotellets innkvarteringstilbud. Romservice er også tilgjengelig.

Standard fasiliteter finner du i alle rom og suiter og det inkluderer satellitt-TV med en plasmaskjerm, radio via TV-en, musikkanaler, klimaanlegg, telefon og et komplett bad i marmor med en hårføner og et separat badekar og en dusj. En safe og en minibar er også tilgjengelig mot en ekstra kostnad.

Dobbeltrom
Nyt hage, sjø og delvis havutsikt fra den møblerte terrassen eller balkongen som er knyttet til disse rommene. Dobbeltrommene har et muntert kanariskinspirert interiør, dobbeltsenger og en virkelig beroligende atmosfære.

Familierom
Disse rommene er ideelle for reisende familier som setter pris på komfort og romslighet. Slapp av på den møblerte balkongen eller terrassen, og ny den rolige utsikten over hagen og havet. Enkeltsengene og en dobbel sovesofa på disse rommene vil garantere gjøre oppholdet avslappende.

Junior suiter
Vendt mot bassengene og havet tilbyr Junior suitene idylliske komfort til ferien din. Inkludert et soverom med dobbeltseng, samt et tilkoblet oppholdsrom med TV og en sofaseng. Disse moderne suitene har også en møblert terrasse eller balkong.

Suiter
Perfekt for deg som søker romslig innkvartering med havutsikt. Suitene har en møblert terrasse eller balkong, et soverom med dobbeltseng og TV, samt en separat stue med en dobbel sovesofa og en ekstra TV.

 
WIFI
Sjekk Prisene og Bestill Online

Quickbooker

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.