Gruppresor till Lanzarote

På VIK Hotel San Antonio får man oförglömliga upplevelser och semesterdagar med njutning.

I varje hörn av det här 4-stjärniga hotellet har man det skönt, man kan koppla av i TV-rummet eller i spelsalongen, njuta av utomhuspoolerna eller i hälsocentret. Annan fritidssysselsättning man kan ägna sig åt under lata eftermiddagar är boule, bågskytte, gevärsskytte och dart.

De gäster som vill hålla sig aktiva kan boka in sig på aerobic-pass, volleybollmatcher på stranden, tennis på de upplysta tennisbanorna (extra avgift) eller ta en minigolfrunda i glada vänners lag. För de yngsta hotellgästerna på semester finns miniklubb, minidisco och lekpark att roa sig med. Om man vill ha en trevlig kväll tillsammans med alla i gruppen kan man se underhållningen på Cocktail Bar fram till kl. 01:00.

Puerto del Carmens centrum, där man kan ha mycket skoj, ligger endast några minuter i bil från det här 4-stjärniga hotellet. Det finns flera köpcentrum, härliga stränder, windsurfing- och dykarskola, många barer, diskotek och restauranger, som gör den här vibrerande semesterorten till en utmärkt plats för den som vill ha kul på semestern. Annat man kan roa sig med är att åka gokart, motorcykel eller hyra cykel. Utmana de andra i gruppen på en golfrunda på den närbelägna golfbanan, eller boka en båttur till Papagayos orörda stränder, Fuerteventura eller Isla de Lobos.

Njut av härliga fisk- och skaldjursrätter i den närbelägna hamnen La Tiñosa, åk på kamelsafari i Timanfayas nationalpark och besök Stiftelsen César Manrique och också de imponerande vulkaniska tunnlarna i Jameos del Agua med grottor. Aquapark Costa Teguise är en trevlig vattenpark som inte ligger lång körväg från hotellet – toppen för gruppdeltagare som är unga till sinnet.

 
WIFI
Se priser och boka online här

Quickbooker

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 04random.jpg
  • 01random.jpg
  • 03random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpg
  • 02random.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.