VIK Hotel San Antonio i Tias på Lanzarote

GPS koordinater: Breddgrad 28°55'15.75"N Längdgrad 13°38'27.77"W


VIK Hotel San Antonio ligger i en kommun som heter Tías på södra Lanzarote, inte långt från de stilla stränderna i Los Pocillos och nära Puerto del Carmen. Arrecifes flygplats ligger endast 10 minuter i bil från det här 4-stjärniga hotellet.

Los Pocillos är en fridfull semesterort som passar utmärkt för strand-dyrkare och för de besökare som vill ha lugn och ro. VIK Hotel San Antonio har flott havsutsikt och runt omkring ligger flera hotell och semesteranläggningar – ett ypperligt läge för både familjeresan och par-semestern.

Avenida de las Playas ligger längsmed Playa de los Pocillos och leder till centrum av Puerto del Carmen. De viktigaste attraktionerna på den här semesterorten är alla restauranger, barer, affärer och nattklubbar som kantar den här promenaden, liksom Playa de Matagorda och Playa Grande. Det finns också flera dykarskolor och windsurfingcenter i närheten.

Den som vill ut och shoppa kan ta sig till Biosfera Plaza, för golfare finns det trevligt nöje på de närbelägna banorna Lanzarote Golf och Costa Teguise Golf.

Nattugglor kan hitta spännande uteställen i Puerto del Carmen där det finns mycket att välja bland, sent öppethållande och feststämning. Centro Comercial Atlántico ligger vid promenaden och där finns de mest populära klubbarna och barerna i området.

Trevlig är att ta en dagstur till La Tiñosa, som är Puerto del Carmens traditionella centrum med låga hus, fiskerestauranger, en populär hamn och lockande vyer över Fuerteventura och de ljuvliga stränderna i Papagayo långt i fjärran. Utforska arvet efter César Manrique, öns uppskattade landskaps-geni och besök några av konstnärens mest kända sevärdheter.

 
WIFI
Se priser och boka online här

Quickbooker

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.