Restauranger & barer

Det här 4-stjärniga hotellet har en restaurang med internationell buffé, en snackbar vid poolen och en drinkbar med underhållning, för att man ska ha det så bra som möjligt under vistelsen.

I den internationella buffé-restaurangen ryms det upp till 600 gäster och här dukas ett läckert utbud upp till frukost, lunch och middag. Det finns rätter med särskilt tema, regionala rätter och både kalla och varma alternativ som retar aptiten. I anslutning till restaurangen ligger utomhusterrassen som vetter mot utomhuspoolerna och havet.

Frukosten serveras 07:30–10:30 och lunch mellan 13:00–15:00. Under sommaren serveras middagen på den här restaurangen mellan 18:30–22:00 och under vintern öppnar/stänger den 30 minuter tidigare.

Måltidsservicen varierar för hotellets gäster, beroende på vilken typ av boende man har.

Poolbaren ligger på hotellets huvudterrass och serverar snacks och lättlunch under dagtid. Här kan man till exempel beställa läckra smörgåsar, hamburgare, pizza, sallad och soppa. Baren är öppen mellan 10:00–18:00.

På kvällen tar man sig till Cocktail Bar, för att njuta av en god drink, levande underhållning och skön stämning. På barens utomhusterrass kan man beundra natthimlen med alla sina stjärnor, medan man lyssnar på levande musik och havets vågor. Baren är öppen mellan 17:00–01:00.

Det går att göra beställningar genom roomservice på det här 4-stjärniga hotellet mellan 08:00–22:00 (extra avgift).

 
WIFI
Se priser och boka online här

Quickbooker

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01restaurant.jpg
  • 02restaurant.jpg
  • 03restaurant.jpg
  • 04restaurant.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.