Boendet på VIK Hotel San Antonio

På VIK Hotel San Antonio finns många typer av bekvämt boende att välja bland och man får garanterat en skön vistelse.

I de olika rummen och sviterna på det här hotellet finns inredning i välkomnande kanarisk stil, fantastiska balkonger och terrasser, samt fridfull utsikt över havet, poolerna eller trädgården. Det finns också roomservice.

I allt boende ingår det följande faciliteter som standard: satellit-TV med plasmaskärm, radio genom TV:n, musikkanaler, luftkonditionering, direkttelefon och ett fullt utrustat, marmorklätt badrum med hårtork och separat badkar och dusch. Mot en extra avgift kan man använda värdeskåp och minibar.

Dubbelrum
I de här rummen kan man njuta av utsikt över trädgården, havet eller havsutsikt från sidan från en möblerad balkong eller terrass. Dubbelrummen har trevlig inredning i kanarisk stil, dubbelsängar och skön miljö.

Familjerum
De här rummen är idealiska för familjer på resa, som vill ha komfort och utrymme. Här kan man koppla av på en möblerad terrass eller balkong och njuta av sköna stunder med utsikt över trädgården eller havet. I rummen finns sammankopplade enkelsängar, dubbel bäddsoffa, som garanterat gör att man får en vilsam vistelse.

Juniorsviter
Juniorsviterna vetter mot poolerna och havet och här får man idyllisk komfort under semestern. Det finns ett sovrum med dubbelsäng, en anslutande vardagsrumsdel med TV och bäddsoffa och till de här moderna sviterna hör också möblerad terrass eller balkong.

Sviter
Det här är utmärkt för den som vill ha rymligt boende med utsikt över havet och sviterna har möblerad terrass eller balkong, sovrum med dubbelsäng och TV, samt en separat vardagsrumsdel med dubbel bäddsoffa och ytterligare en TV.

 
WIFI
Se priser och boka online här

Quickbooker

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.